dilluns, 29 de juliol de 2013

Timbal de salmó fumat i alvocat

Àgata Albero

Un plat que ens pot ajudar a resoldre part d'un menú estiuenc podria ser aquest timbal que vaig improvisar l'altre dia que tenia convidats a dinar. Només cal posar-hi una mica d'imaginació i combinar bé alguns aliments i us poden sortir idees genials. Vaig preparar 3 plats i els vaig posar tots a taula per tal que tothom se'n servís al gust. Penso que a l'estiu no convé menjar en excés i la sensació després d'un àpat ha de ser agradable, quedar-se tip amb aquesta calorassa no és molt recomanable.

El menú va constar de : ous farcits, esqueixada i aquest timbal que us presento.

Ingredients per 4 persones

150 g de salmó fumat
2 alvocats no massa madurs
taperes al gust
1 llimona, el suc
oli d'oliva
sal
mostassa, per acompanyar

Talleu a daus el salmó i l'alvocat. 

Barregeu amb suc de llimona, un xic de sal i oli.




Afegiu-hi les tàperes.

Agafeu un motlle metàl·lic d'emplatar o un estri que us faci el paper i poseu-hi la mescla ben apretada. 

Deixeu a la nevera un hora com a mínim.

Retireu el motlle i serviu acompanyat de mostassa.

Podeu fer racions individuals amb un motlle petit o una de gran per posar a taula i compartir.







9 comentaris:

  1. Segur que van estar ben contents els invitats! Petons

    ResponElimina
  2. Fa molt bona pinta !!! Això s'ha de provar!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'ho recomano!!! Fresquet i bo, bo. Gràcies i molt bon estiu.

      Elimina
  3. Mmmm salmó i alvocat, i així fresquet... boníssim!

    ResponElimina
  4. Quina pinta més bona que té aquest timbal! Súper fresc, perfecte per l'estiu i amb un color i sabor espectaculars!

    Petons guapa!

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.