diumenge, 26 de gener de 2014

Kaiser o panets de Viena amb crosta

Àgata Albero


Amb aquesta recepta participo al repte proposat per en Daniel Jordà de #comandopanarra. Aquest tipus de reptes m'agraden, i amb el bon ambient que es respira dins el grup que ha creat en Daniel al Facebook em sembla que m'hi quedo. I és que això de fer pa enganxa trobo. És una activitat que relaxa, serveix per treure estrès, és agraïda i el resultat fa gaudir a tothom. 


Ingredients


500 gr de farina de força

10 gr de sal

20 gr de llevat fresc

20 gr de mel o agave o xarop de canya

2 ous grans

50 gr d'oli

250/300 ml d'aigua



Es pot decorar amb llavors de rosella o sèsam

Opcional i consell del xef..posar una patata bullida d'uns 50 gr a la massa.

Elaboració

Desfem el llevat amb aigua tèbia i una culleradeta de sucre fins que s'activi, uns 15 minuts (Truc de l'Alicia).



Fem un volcà amb la farina i hi anem afegint tots els ingredients.

Amassem una bona estona.

Deixem reposar fins que dobli el volum.



Tallem trossos de 70/80 gr i els treballem per donar-los forma de bola, 

Tallem amb un tisora una creu a sobre. 

Pintem amb una barreja d'ou i llet abans d'entrar al forn.


Deixem que doblin el volum i enfornem a 220º durant 10 minuts.

I aquí els teniu!!!




3 comentaris:

  1. Quina pinta més bona!! Jo en vull per dinar!!! hehehe :P

    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  2. Et pillo la recepta! En Jordà és un crack i tu una deixeble avantatjada! Petons!

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.