Som-hi? Aquesta serà una entrada ràpida, sense fotos del procés. Prefereixo escriure-la ara que tinc una estona, que posposar-la i sem quedi al tinter com moltes altres que us dec.
Aquesta recepta és l'estofat marroquí per excel·lència, el podeu fer de peix, de mandonguilles de vedella (kofta) o de verdures i prou. Si no li poseu patata podeu prepara un cous-cous i menjar-ho acompanyant el plat. Les espècies que s'usen (Ras el Hanout) són una barreja secreta que més val que compreu feta. La trobareu fàcilment i la podeu tenir al rebost un temps llarg, no es fa malbé.
Ha estat el plat estrella del nostre viatge al Marroc d'aquest estiu. Ens vam comprar la cassola de fang, el Tajine, a Chaouen, i com no podiem dur gaire pes, la vam comprar petita, és per això que avui he usat una cassola de ferro a part, seguint un procés igual i amb una mica més de brou. La cocció al Tajine és fantàstica però.