Àgata Albero
Fa uns dies que veia el meu pare esmorzant com en sap ell i em va cridar l'atenció el bacallà que es posava a la torrada. La meva filla, quan era més petita i passàvem el cap de setmana a casa l'avi, sempre em deia que ella volia esmorzar quan ho fes l'avi. Tenim una nena que gaudeix menjant, que té un paladar cada dia més refinat i que sap quins són els bons companys de viatge quan es tracta de fer un bon àpat.
Una vegada més us proposo una recepta senzilla i amb producte fresc i de qualitat.
Ingredients
400 grams de bacallà per esqueixar salat
oli d'oliva verge
orenga
all
Dessaleu el bacallà tal i com us digui la bacallanera. Esqueixeu-lo, trenqueu-lo amb els dits. Poseu-lo en un recipient fondo i procediu a amanir-lo generosament amb oli, orenga i all, laminat o trinxat, al gust. Ara només us cal fer-vos una bona llesca de pa torrat (a mi m'encanta amb pa d'oli) i a gaudir!!!! Ja em direu el què.
Nosaltres l'altre dia, que tornàvem a tenir el padrí de visita, vam oferir el bacallà com a aperitiu, a més i vam posar uns daus del formatge, que vam comprar a la fira de Garriguella, amb una mica de melmelada de pebrot juntament amb altres pecats venials. Aquí ho teniu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.