Àgata Albero
Uf, quin desastre l'altre dia... Arribar a casa i trobar-te la nevera que s'ha mort és una tragèdia de les grosses. No hi havia alternativa possible, tocava cuinar a 4 fogons. Que si espinacs congelats, que si carn de vedella per estofar, que si amanida russa, que brou de carn,.... Vaig haver de cuinar 10 plats en 2 dies. La part bona és que vam sopar de tuppers tota la setmana.
La palma se la va endur la Quiche d'espinacs, que va quedar deliciosa. Aquí us la deixo.
Ingredients
1 kg d'espinacs
1 porro
1 ceba
3 ous
1 làmina de pasta de full
200 ml de nata líquida
forrmatge ratllat emmental, al gust
Bé, el procediment és el de totes les quiche, recordeu la de la Sílvia fa uns dies.
Pre-escalfem el forn a 200º. Mentre bullim els espinacs amb un dit d'aigua no més de 10 minuts.
A continuació sofregim el porro i la ceba tallats a llunes, salem i coem a foc baix.
Mentre enfornem 10 minuts a 180º la làmina de pasta de full dins d'un motlle rodó prèviament punxada i tapada amb paper d'alumini per tal que no s'infli.
Colem els espinacs i barregem amb el porro i la ceba i els ous ben batuts. Per últim afegim el formatge i la nata. Barregem bé.
Afegim la mescla al motlle un cop extret el paper d'alumini i tornem a enfornar uns 15 minuts. I voilà!!! Ja ho tenim.
Va tenir molt èxit a casa, els nens la van trobar bona bona tot i que era verda, verda.
Carai, Àgata! Doncs no va ser tanta desgràcia, quedar-se sense nevera, que te'n va sortir una quiche estupenda!! Ja entenc que fa ràbia, quedar-se sense un electrodomèstic tan imprescindible, però "no hay mal que por bien no venga", mirat en positiu!! He he he. Petons i bon cap de setmana
ResponEliminaO com diuen els cubans 'lo que sucede conviene'. Bon finde i gràcies.
EliminaAixò, això, per una banda hi va haver la desgràcia de la nevera, però per l'altra banda vau fer un àpat ben bo! ;) hehehe
ResponEliminaRealment té una pinta deliciosa aquesta quiche Àgata!
Molts petons i bon cap de setmana!
Sí, sí, cal veure la part positiva, the sunny side of the street.... Petons, guapa
EliminaLa provaré un dia perquè això de fer menjar espinacs als nens, sense disfressar, és força complicat!!! I la recepta que proposes em sembla una disfressa genial!
ResponEliminaA casa el més petit d'entrada sempre diu no m'agrada davant d'un nou menjar, però sempre n'hi fem tastar un bocí, el 90% de les vegades acaba confessant que li encanta. Sort!! Petons
EliminaQuina mala sort!! la recepta sembla ideal per fer menjar espinacs als nens, com diu la Mònica una mica disfressats!!
ResponEliminaI amb una bona melmelada qui sap!!! Potser els fem fans de Popeye. Petons.
Eliminaquina sort teniu...les meves ni disfresssades, les tinc que obligar a menjar verdures!!!! Agata....quina quiche!!!!!
ResponEliminaMira quin solet de bloguera que tinc per aquí... Un petó Sílvia, la dona més pencona que heu vist mai.
EliminaFelicitats, en el meu bloc i tens un regal
ResponEliminaOstres! Quina pífia que se't morís tot!! A mi aquest estiu també em va passar! Vaig estar una setmana sencera menjant espinacs, també! XD Sort que són fàcils d'afegir en qualsevol plat que sinó... La quiche té una pinta boníssima ^^
ResponEliminaPetonets ^^
Hola noies!
ResponEliminaNo compensarà la pèrdua de la nevera, però al meu bloc teniu un regalet esperant-vos...
Petonets!