Sílvia Manzano
Carai la Sílvia avui, aquest plat té nom de delicatessen. Mireu, mireu....
No us espanteu, el nom és llarg, però el procés és molt senzill. Un any més arriba el dijous gras i al mercat de Lesseps tenim concurs, i he pensat: ho intentem? I se'm va ocórrer fer aquesta truita, que simplement ficada en motllos de magdalena, es converteix en muffin, senzill, oi? La meva germana, ven uns cors de carxofes...ummmm que son boníssims i molt tendres, i jo foie, una connexió de sabors estupenda. Llavors.....mans a la paella.
Ingredients:
200gr. de cors de carxofa bullits
40gr. de Foie
4 ous
1 cullerada oli d'oliva
sal i pebre
Una culleradeta de llevat
Motllos de silicona per fer magdalenes.
Posem l'oli a la paella i, sense que estigui gaire calent afegim els cors de carxofa prèviament tallats.
Passats uns 3 minuts, afegim el tros de foie i barregem amb la cullera de pal.
Batem els 4 ous, la sal, la pebre i la cullerada de llevat.
Mentre pre-esclafem el forn a 190º.
Un cop batuts els ous, molt ben batuts, que es noti l'escuma, afegim el preparat de la paella, la carxofa i el foie i ho triturem just perquè es barregi tot plegat.
De seguida posem la barreja dins els motllos de silicona i els introduïm al forn.
Deixeu coure no més de 5 minuts.
Guarniu amb encenalls de foie i uns gerds secs....explosiu!!
Quan aconsegueixes estimar-te a tu mateixa i creure més en tu, ni t'imagines tot el que ets capaç de atraure, el poder d'atracció i les bones vibracions et faran ensumar amb gran plaer els aromes de la cuina, seu i gaudeix, el teu paladar ho agrairà. SMILE
Ostres doncs sí que han d'estar deliciosos! Una idea molt original i amb les carxofes i el foie... mmmm, que bons!!
ResponEliminaUn petonet!!
Quina pinta! Tinc un dubte, quin tipus de foie has utilitzat? Fresc o un medalló dels de paté. La provaré de fer i ja et diré. Gràcies
ResponElimina