divendres, 17 de maig del 2013

Guacamole de maduixes Marià Albero

Àgata Albero


Fa dies que estic absent, fa dies uns dies que he perdut el meu pare inspirador, el meu mestre,...Els darrers dies entre tots hem volgut que gaudís de cada minut amb nosaltres, amb música, poesia, natura i bon menjar. Valorava cada gest nostre i ens feia sentir especials, únics,... Va marxar discretament, amb generositat i molta pau, la pau d'algú que ha viscut de veritat. La abuela Margarita, un personatge increïble, com tots els que es van acostar a acomidar-lo, ens dona un missatge que no hem d'oblidar: La muerte no es muerte, es tan solo un cambio, Mariano en el cosmos lo está disfrutando. 

Aquí et deixo, pare estimat el Guacamole de maduixes que tan et va agradar aquell darrer àpat, aquell darrer dia. Has fet que entengui tantes coses, m'has donat forces per seguir lluitant pels meus somnis, per ser lliure,....

Ingredients

2 alvocats
1 all
julivert
8 maduixes
oli de Garriguella
suc de llimona
sal i pebre
julivert


Talleu a dauets els alvocats i les maduixes.

Feu a trossets petits l'all procurant treure-li el cor.

Barregeu-ho tot amb el suc de mitja llimona.

Amaniu amb oli, sal i pebre acabat de moldre.

Poseu-hi julivert trinxat per sobre.

Gaudiu!!!


Sigueu lliures i l'amor us acompanyarà. (Marià Albero, València 27-XII- 49 / Sales de Llierca 12-V- 2012)



10 comentaris:

  1. ... recepta senzilla i tendra... una abraçada, Àgata

    ResponElimina
  2. el teu viatge ens commou i ens fa un xic més savis, i ho rebo amb aquest guacamole de l'Àgata, les paraules de la Laura, del capteniment i l'emoció de la Marina... sentim que has tocat l'infinit i en rebem l'energia, ara ets etern. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Etern....Jo també la rebo, crec que tots els que hem tingut el plaer de conèixer en Marià la rebrem per sempre. Belles paraules Carles. Gràcies.

      Elimina
  3. Carinyet, una recepta agre-dolça, i amb un punt de tendresa...una vida complerta de grans records, de moments feliços...aquests que ens fa ser millors i gaudir més de moments que a vegades no sabem valorar i son molt especials.

    un petonet i una abraçada forta
    Una persona qualsevol que vas trovar en un casual i per la que ets molt especial.

    ResponElimina
  4. Aprenem-ne d'una vegada. Al teu costat i amb receptes amb molta vida seguirem compartint la cuina més vital.

    ResponElimina
  5. Em sap greu, Àgata. però veig que treus les coses bones que el teu pare et va donar. Aquest plat és un homenatge molt sincer i bonic. Petons

    ResponElimina
  6. Em sap molt greu Àgata... És bo recordar les coses bones i els moments feliços viscuts amb els nostres éssers estimats... I aquesta recept,a tendra i senzilla, crec que ha estat un gran homenatge de receptes amb vida pel teu pare.

    Una abraçada molt i molt forta bonica! :)

    ResponElimina
  7. Sento molt la teva pèrdua Àgata. SEgur que va gaudir amb aquesta recepta. Una abraçada!!

    ResponElimina
  8. Encantada d'haver-vos trobat. Ja sóc nova seguidora, així no em perdré ni una de les vostres receptes! petons! Ah, sóc la Cinta, del trossets de cuina.

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.