Sílvia Manzano
Aquesta és una recepta d'aquelles tan fàcils i tan profitoses. Quan fa aquest temps, el què vols és gaudir de plats, que t'ocupin poc temps a la cuina.
Ingredients per 4 persones
2 cuetes de rap petites o una gran, nosaltres vam escollir rap, però també quedarà molt bo, amb lluç, bacallà o mero
8 cullerades de salsa de tomàquet (que ja tenim preparada, o n'improvisem una de senzilla)
150gr de formatge per gratinar, jo he posat l´emmental francès.
1 cullerada d'oli d'oliva, sal i pebre blanc.
Com ja us he especificat, en aquest cas el vam fer amb rap, però també quedarà bo amb qualsevol altre peix blanc que no tingui moltes espines.
Doncs els passos són bastant senzills.
Per acompanyar, hi va molt bé o bé una mica d’arròs blanc, o unes patates cuites, o unes patates rosses, o una bona amanida, que es el que més ve de gust a l'estiu.
Una frase que diuen a un anunci i m'identifica molt és aquesta: “tot depèn de com i el com depèn de tu”. Has de gaudir amb el plat que t'agrada a tu, no amb el plat que t'imposen. Sigueu feliços!!!
Preescalfament del forn a 200º,
Dins la safata del forn, o dins d'una safata de vidre posem la cullerada d'oli d'oliva, els talls de rap, salpebrem, una cullerada generosa de salsa de tomàquet per damunt de cada tall i el polsim de formatge rallat.....i cap al forn
Heu d'anar vigilant fins aconseguir el punt de gratinat del peix, el forn ha d'estar engegat, dat i baix, i aproximadament jo calculo uns 10 minuts.
Per acompanyar, hi va molt bé o bé una mica d’arròs blanc, o unes patates cuites, o unes patates rosses, o una bona amanida, que es el que més ve de gust a l'estiu.
Una frase que diuen a un anunci i m'identifica molt és aquesta: “tot depèn de com i el com depèn de tu”. Has de gaudir amb el plat que t'agrada a tu, no amb el plat que t'imposen. Sigueu feliços!!!
Un plat súper bo i súper senzill, i gairebé sense embrutar res!! me l'apunto perquè té molt bona pinta!
ResponEliminamolt bon dia!!! el recomano, i es apte per a tots els públics
ResponEliminauna abraçada
Que bo, no? No l'he fet mai, gratinat, el rap. Amb vistes a la natura i amb espai per moure's és un plaer cuinar plats. El teu sembla deliciós! Petons
ResponEliminabo, bonissim, la cuina amb tranquilitat i amor surt mes bona, segur!!
ResponEliminauna forta abraçada, i benvinguda a la quotidianitat!!!
Quin color més espectacular que té aquest rap...i això de gratinar-lo em sembla una boníssima idea! I quina enveja de cuina!
ResponElimina