Àgata Albero
L'estiu s'acaba i els fabulosos dies a Garriguella també, la sort és que tornarem ben aviat. Per aquestes terres hi venim tot l'any, però els dies d'estiu són especials. Les vacances sempre ho són, diria jo.
Una de les visites obligades a casa és Garriguella de baix, allà hi tenim al·licients prou sucosos. Per una banda la Dolors de Can Betes, que té la verdura més bona de l'Empordà i els préssecs més fantàstics que he menjat mai. La pena és que ens deixa, es jubila i comença una nova etapa, la d'àvia. Quina feinada Dolors!!! Poca broma, que l'hort és esgotador però els néts... Qué gaudeixis molt dels petitons, quina sort tenir una àvia amb aquesta energia!!!!
L'altre al·licient és Can Batlle, un restaurant de tota la vida, amb una gent d'aquí de tota la vida, i amb un producte extraordinari i ben cuinat. Un servei amable i familiar i un cambrer que sembla sortit de la Riera. Pobre, tothom li ho diu!!!
Fora bromes, si voleu menjar bé a Garriguella teniu una oferta variada però alerta, no us perdeu un àpat a Can Batlle. (972 53 05 98)
Destacaria com fan l'arròs, els calamars a la Romana, el piquillos farcits o el carpaccio de ceps. Les carns són totes de qualitat suprema, també ho és el peix, ben cuinat i de bona font. I entresetmana el menú són 12 €, però quin menú senyors!!!
Acabat el dinar no deixeu de passejar pel poble, o bé perdre-us un xic pels camins de vinyes, que per cert ara són de verema. Abans d'ahir en van fer l'inici oficial justament a Garriguella, aquest any ha tocat aquí. També tenim d'aniversari la Cooperativa, que fa 50 anys.
Acabat el dinar no deixeu de passejar pel poble, o bé perdre-us un xic pels camins de vinyes, que per cert ara són de verema. Abans d'ahir en van fer l'inici oficial justament a Garriguella, aquest any ha tocat aquí. També tenim d'aniversari la Cooperativa, que fa 50 anys.
Moscatell, mores, figues, cargols quan plou, ..quin temps més bonic que ens espera a les acaballes de l'estiu. Quina meravella de productes...quins colors...quins cels....quina enyorança implícita.
Receptes amb vida us desitgem un curs ple d'il·lusions i bona energia. Perquè som del parer que tot comença al setembre. Tot està per fer i tot és possible!!!
mil gracias guapi por unirte a mi blog ,acabo de unirme yo tambien al tuyo soy noemigf en el .
ResponEliminabesitos de la casita de aitana
Gràcies per l'entusiasme, és molt necessitat, ara al setembre... Bona recomanació!
ResponEliminaMarta