Àgata Albero
Aquesta recepta l'he adaptada del llibre de Ferran Adrià, La cuina de la família. Per cert que la setmana passada vaig tenir una reunió a la Boqueria, i vés per on, me'l vaig trobar. Caminava decidit, va entrar per la plaça de les pageses i de seguida va sortir amb 100 gramets de pernil que crec que no van arribar ni a l'oficina. Amb la Jesse, la dietista amb qui parlava, dèiem que quan veus aquestes persones tan populars de prop te n'adones que finalment són persones com nosaltres. I ja se que és una obvietat però ens cal baixar dels núvols les persones tan mediàtiques i sentir-les més properes
Ingredients per 8 flams
4 ous
500 ml de llet
60 gr de sucre
30 de coco ratllat
aigua
Pre-escalfeu el forn a 180º.
Desfeu el sucre amb una mica d'aigua fins que quedi un caramel fosc i repartiu-lo per les flameres. Deixeu que es refredi.
Poseu els motlles a coure al bany maria dins una safata de forn.
Han de coure 30 minuts a 180º.
Deixeu que es refredin dins a la safata i després una estona a la nevera.
Traieu del motlle i emplateu.
Per fer el de xocolata només cal que substituïu el coco per xocolata en pols, de la de fer xocolata desfeta.
Jo em quedo amb el de coco, també. El de xocolata pel teu fill... he he he. Quina il·lusió, trobar-te el Ferran Adrià, tu! Ja ho sé, no els hem de posar en un pedestal, però persones com ell ens fan emocionar, en directe, jo no ho puc evitar... he he he. Petons!
ResponEliminaUns flams deliciosos! I mare de Déu, a l'Adrià li agrada menjar pernil pel carrer...nosaltres ho fem sovint quan anem a Barcelona! Ens en compren una paperina (que ara estan de moda) i anem fent....en fi, que ara veig que entre l'Adrià i ma família no hi ha tanta diferència! Petons!
ResponElimina