dimarts, 28 de gener del 2014

Tarta de préssec

Sílvia Manzano


Hola, ja veieu que ara a l’Àgata i a mi ens ha agafat per penjar receptes dolces. No vol dir res, simplement que després de dinar sempre es pot gaudir d'una miqueta de dolç i el cert és que, amb aquest temps que fa, no es nota aquesta ingesta extra.
No se si us ho he dit mai……soc una més de les que s'ha apuntat a la moda de córrer, ji ji ji, sí sí està de moda, o això diuen. Jo porto més d'un any corrent, i aquest any m'he proposat fer la mitja marató de Barcelona. Són reptes que et fan tirar endavant el teu dia a dia, i a mi personalment m'agraden. 

Bé, ara que no em sent ningú he de confessar que m'agrada molt la sensació que tens quan has finalitzat una cursa com aquesta.....bufffff és molt plaent, rebentada acabes però..... “sarna a gusto no pica”. 
Ara fa un temps hem creat la twitpandy, i us preguntareu, què carai és això de la twitpany? Doncs és un grup de 5 persones, que comparteixen com jo aquesta bonica afició, encara que quan quedem, a part de córrer, tenim una bona excusa per petar la xerradeta, demanar consells, recolzar, comunicar o simplement passar una bona estona. 

Doncs, el que he dit, aquesta tarta la preparo pensant en aquest equip tan especial, que va sorgir de la casualitat, i que està essent molt especial i necessari. TWITPANDY  VA PER VOSALTRES, LOS ANGELES DE CHARLIE.
Ingredients:

1 placa de pasta de full

2 natilles o cremes (poden ser comprades tot i que és una recepta rapida)

 1 pot de préssec en almívar

Si, sí nomes aquests ingredients, més fàcil impossible.
Engeguem el forn, a 180-190º, millor només  a baix. 

Estenem la pasta de full, donant la forma que nosaltres vulguem, li fem unes voreres i la part central la punxem amb una forquilla....


Un cop preparada cap el forn. Ara depenent de cada forn, el meu amb 10 ja fa. Traiem la massa estenem les natilles per sobre i la tornem a ficar al forn. Ara hem aconseguit que la pasta de full els primers minuts agafi una mica de consistència i ara la fiquem de nou per tal que es fusionin les natilles amb la pasta de full, 10 minuts més i 5 més amb el gratinador per daurar les natilles.



Una vegada feta la pasta de full, tallem el préssec a llunes, i el posem com mostro a la foto, i: tachannnnn, aquí teniu una tarta rapida, fàcil i lleugera, tothom la pot preparar. 



Jo hi he posat préssec, però es pot fer amb altres fruites, sempre amb la cuina d'aprofitament que tant defensem: amb pinya, kiwi, maduixes, peres en almívar.....varietats, les que vulgueu, la base ja la teniu, la imaginació és la vostra. A casa no ens agrada gaire dolça, però si a vosaltres si, podeu preparar un almívar amb un parell de cullerades de sucre i unes gotetes d´aigua i amb un pinzell pintar-ho per damunt. També podeu aprofitar l'almívar del la llauna.

Ummmmm ho sé, és molt gratificant saber que hi ha algú molt especial que espera que el sorprenguis amb aquesta tarta, però més enriquidor és estimar-se un mateix, només així arribaràs allà on et proposis. El creixement personal és un pas més de la vida que t'obliga a creuar camins que a vegades són durs. SIGUEU FELIÇOS!!!!


8 comentaris:

  1. Ràpid, senzill i amb un resultat més que bo! Genial ;)

    Jo sempre he tingut ganes de córrer, però no se'm dóna gaire bé... caminar tant com vulguis, però quan toca córrer, no sé què passa... suposo que no dec fer gaire bé les respiracions, perquè no aguanto ni 5 minuts!! hahaha

    Una abraçada bonica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola Cristina, aixo de correr, es com cuinar, quan mes ho fas, mes practica tens.
      una abraçada i gracies guapa!!!

      Elimina
  2. Carai! Això sí que és un post amb positivitat! Que si anar a córrer, que si permetre's aquests regals dolços... que si cuidar els amics.. això sí que és vida, com diu el vostre blog!! he he he. Petons, boniques.

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola Marina, ja ja ja, d´aixo es tracta, receptes amb vida, ja ja ja ja sempre positiu, mai negatiu
      un peto i gracies per ser-hi!!

      Elimina
  3. Que bona!!! Segur que t'ha quedat deliciosa! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. siiiiii, molt bona, i fácil Roser, quan puguis, t´animes,
      una abraçada guapa!!!

      Elimina
  4. Me l'apunto Sílvia. Em sembla que també quedaria prou bé amb pinya en almívar! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ok Monica, i tant, amb pinya et quedara genial, segur. si la pots fer ens la envíes
      petons!!!

      Elimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.