Àgata Albero
Amb aquesta recepta participo al repte proposat per en Daniel Jordà de #comandopanarra. Aquest tipus de reptes m'agraden, i amb el bon ambient que es respira dins el grup que ha creat en Daniel al Facebook em sembla que m'hi quedo. I és que això de fer pa enganxa trobo. És una activitat que relaxa, serveix per treure estrès, és agraïda i el resultat fa gaudir a tothom.
Ingredients
500 gr de farina de força
10 gr de sal
20 gr de llevat fresc
20 gr de mel o agave o xarop de canya
2 ous grans
50 gr d'oli
250/300 ml d'aigua
Es pot decorar amb llavors de rosella o sèsam
Opcional i consell del xef..posar una patata bullida d'uns 50 gr a la massa.
Elaboració
Desfem el llevat amb aigua tèbia i una culleradeta de sucre fins que s'activi, uns 15 minuts (Truc de l'Alicia).
Fem un volcà amb la farina i hi anem afegint tots els ingredients.
Amassem una bona estona.
Deixem reposar fins que dobli el volum.
Tallem trossos de 70/80 gr i els treballem per donar-los forma de bola,
Tallem amb un tisora una creu a sobre.
Pintem amb una barreja d'ou i llet abans d'entrar al forn.
Deixem que doblin el volum i enfornem a 220º durant 10 minuts.
I aquí els teniu!!!
Quina pinta més bona!! Jo en vull per dinar!!! hehehe :P
ResponEliminaUna forta abraçada!
Et pillo la recepta! En Jordà és un crack i tu una deixeble avantatjada! Petons!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina