Sílvia Manzano
Respectant la cuina d'aprofitament, que tant defenso, us
haig d'explicar, aquesta recepta, que simplement va sorgir a casa, i hem ve de
gust compartir-la amb vosaltres.
Dissabte a la nit, vam tenir convidats a casa, i allò tan típic: pa amb tomàquet, fuet, botifarra d'ou, pernil, anxoves, torradetes amb paté,
truita de patata, taula de formatges, postres i com ja sabeu, tot el que
sorgeix. Doncs com és típic de casa meva, va sobrar una mica d’això, una mica d’allò
i, apa ja tindrem el sopar del diumenge.
Diumenge al vespre aprofito
per preparar algun tàper per començar la setmana, estava bullint uns macarrons
i aprofitava per fer salsa de tomàquet casolana. I, com sempre, ja sento els de casa, que
volen sopar. Nosaltres diumenge a la nit, imagino que com en moltes cases,
deixo que cada un es faci el sopar, “cuina oberta”, perquè al final, només
tenen cap de setmana de relax els de casa.....i no pot ser.
Doncs els de casa es van preparar amb les restes de la nit
anterior van
sopar unes torrades molt, molt originals, que ara os mostro perquè les veieu.
Ingredients
1 paquet de torradetes de les petites
Uns talls de fuet i llonganissa
Uns talls de botifarra d'ou
Uns filets d´anxova
4 cullerades soperes de salsa de tomàquet
Pebre negre
En el meu cas hi poso a sobre el que teníem a casa, però es pot
posar qualsevol altre embotit, formatge, o el que tingueu que dona voltes a la
nevera, i que vosaltres sabeu, que una vegada disfressat, amb xapa i pintura,
ve més de gust..
Vaig untar les torradetes amb la salseta de tomàquet, i a
damunt variat, unes amb anxoves i una mica de pebre negre, i les altres vaig
barrejar els embotits que van sobrar de la nit anterior, de tal forma que la
combinació va quedar genial!!!!! Amb aquesta idea que us he donat segur que
vosaltres ho feu genial, també es pot posar de base amb les torrades, la salsa
sobrant del rostit, o qualsevol altre, que os hagi quedat bona i no voleu
abocar a les escombraries.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.