Homenatge! Avui per dinar sopa de farigola!
La meva recepta: #perunapersona. Recepta barata i feta en un pim pam!
Ingredients
una ceba de Figueres
unes branques de farigola
aigua
all
pa sec (que sigui bo)
oli OVE
ou
sal
Les mides calculeu-les al gust...confieu en la vostra intuïció.
1. Sofregiu una ceba, tallada a llunes molt fines, a foc suau amb una mica de sal dins un cassó.
2. Reserveu quan sigui transparent.
3.Al mateix cassó afegiu-hi un rajolí d'oli OVE, aigua, un all i unes branques de farigola.
4. Deixeu que bulli no més de 10 minuts.
5. Coleu i poseu dins un altre cassó amb la ceba i un tros de pa sec....que sigui bo. Rectifiqueu de sal i feu que torni a bullir. Remeneu amb una forquilla perquè el pa es desfaci i s'integri bé.
6. Apagueu el foc i afegiu un ou cru, remeneu amb la forquilla per tal que qualli i quedi ben barrejat.
Serviu i gaudiu!
Una molt bona supeta per entremig de aquestas festes Nadalenques
ResponEliminaI tant! I molt saludable!
EliminaGràcies per llegir-nos!
Ahir la vaig fer amb pit de pollastre tallat a dauets. Boníssima, merci!
ResponElimina