dimecres, 11 de gener del 2017

Sopa de farigola

 Homenatge! Avui per dinar sopa de farigola! 
La meva recepta: #perunapersona. Recepta barata i feta en un pim pam!

 

Ingredients
una ceba de Figueres
unes branques de farigola
aigua
all
pa sec (que sigui bo)
oli OVE
ou
sal

Les mides calculeu-les al gust...confieu en la vostra intuïció. 

1. Sofregiu una ceba, tallada a llunes molt fines, a foc suau amb una mica de sal dins un cassó. 
2. Reserveu quan sigui transparent. 
3.Al mateix cassó afegiu-hi un rajolí d'oli OVE, aigua, un all i unes branques de farigola. 
4. Deixeu que bulli no més de 10 minuts.
5. Coleu i poseu dins un altre cassó amb la ceba i un tros de pa sec....que sigui bo. Rectifiqueu de sal i feu que torni a bullir. Remeneu amb una forquilla perquè el pa es desfaci i s'integri bé. 
6. Apagueu el foc i afegiu un ou cru, remeneu amb la forquilla per tal que qualli i quedi ben barrejat. 
Serviu i gaudiu!

3 comentaris:

  1. Una molt bona supeta per entremig de aquestas festes Nadalenques

    ResponElimina
  2. Ahir la vaig fer amb pit de pollastre tallat a dauets. Boníssima, merci!

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.