Aquest és un plat senzill i molt saludable, a casa els nens se'n llepen els dits. Fins i tot un d'aquells dies en que no s'ha mirat el menú de l'escola i resulta que han menjat col i patata de primer plat. (Glups!!!)
Col i patata amb bacallà i allioli (per 4 persones)
1 col no massa gran
3 patates mitjanes
4 talls de bacallà dessalat
Posem a bullir la col i la patata trossejades. Jo sóc partidària de trencar la patata més que no pas tallar-la. I pel que fa a bullir la verdura, sempre ho faig amb l'aigua freda.
Sabrem que la verdura és cuita quan punxant-la amb un ganivet la trobem prou tova. (Uns 25 min),
Abans d'apagar el foc posem els talls de bacallà d manera que la pell quedi cap enfora. Deixem que cogui 5 min i apaguem.
La servirem amb una mica d'allioli suau.
Àgata Albero
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.