Aquesta és una recepta mot senzilla i que agrada a tothom. La gent que no ha provat la dieta vegetariana se sorprèn del seu sabor intens i la seva textura de mousse.
Quan anem a Sales de Llierca a veure els avis, esmorzem com a pagès, i quan mengem les torrades amb l'all ben fregat no hi falta a taula un bon paté fet per la Laura.
Paté de tofu
Una porció de tofu (2oo gr.)
Una mica de miso (50gr.)
10 olives negres Aragó
1 all
una mica de julivert
Oli verge
Sal
Només cal que trossegeu el tofu i hi barregeu tots els ingredients amb l'ajuda de la batedora. Ha de quedar una textura de mousse.
Amb un all ni haurà prou, cal que vosaltres mateixos hi aneu trobant el punt tant de miso com d'olives.
Els nens de casa se'n llepen els dits!!!
El podeu servir amb unes crackers i un trosset de julivert i d'oliva
El miso i el tofu els podreu trobar a qualsevol botiga de productes ecològics, tot i que ara també en tenen a algunes grans superfícies. Mireu que siguin ecològics.
Àgata Albero
molt bo, a mes es diferent del de casa perque jo no poso olives ni all i en canvi m-agrada amb orenga i alfabrega.... petonets!
ResponEliminahttp://cuinaverda.wordpress.com/
mai no oblidaré la festa del meu amic Marià, entre altres coses pel aliments tant sans i ben elaborats que allà varem poder compartir i gaudir...la companyia , la música...amb tant d'amor
EliminaEn prenem nota Laura. Gràcies.
ResponElimina