Àgata Albero
Aquesta recepta me la va fer la Raquel ara ja farà una anys a casa seva a Tiana, potser ja ni se'n recorda. El cas és que des d'aleshores quan hi penso la faig. Em va encantar; de nou una recepta senzilla i boníssima.
La llaminera compreu-la en un lloc de confiança, jo amb la Sílvia tinc 'enxufe i em posa la millor'. En diuen rellomilo, filet de porc, ....i no se quantes coses més.
Ingredients per a 4 persones
2 llamineres de porc
1 ceba
Un grapat generós de ceps secs
Aigua
Crema de llet
Sal
Oli d'oliva
Pebre acabat de moldre
Bullim els ceps i els deixem en remull amb l'aigua calenta 15 minuts. Si fossin frescos els sofregirem amb una mica d'oli.
Pelem i rentem la ceba i la trinxem a trossets petits.
Fem cada llaminera a 5 o 6 talls gruixuts.
Posem a escalfar olí a la paella i a foc viu hi posem els talls de carn i els fregim volta i volta. Els retirem i els salem.
A continuació sofregim la ceba amb un xic més d'oli i a foc lent. Tot seguit afegim els ceps, que ja s'hauran estovat, trossejats i amb part de l'aigua on eren.
Deixem que faci tot xup-xup uns 10 minuts i tot seguit hi afegim la crema de llet i una mica de pebre.
.
Fem que arrenqui el bull i posem els talls de carn que teniem reservats sobre la salsa.
Amb una cullera cobrim la carn amb la salsa i 5 minuts després apaguem el foc i servim.
Hi podeu posar tota mena de bolets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.