Àgata Albero
Ahir va venir el padrí a sopar, fa dies que no ens vèiem i calia preparar un sopar com cal. A casa ens agrada rebre el convidat amb un aperitiu i així mentre acabem de preparar el sopar tothom fa companyia a la cuinera. Des d'aquest estiu tenim la cuina integrada amb el menjador i és molt agradable poder estar tots junts, mentre uns cuinen els altres fan petar la xerrada tot picant i bevent allò que més els ve de gust.
Ahir vam oferir:
Torradetes amb formatge de cabra i tomàquet sec.
Anxoves amb all i tomàquet ratllat.
Foie amb ruca.
Aclariments:
El formatge és aquell que en diuen 'rulo'. Un de cabra molt cremós i dens.
El tomàquet el comprem sec però caldrà estovar-lo. Primer el bullirem 5 minuts i el deixarem 5 més en remull amb la mateixa aigua. Després el colem i assequem bé. El posem en un bol i hi posem força oli d'oliva verge, orenga i un parell de cullerades de cafè d'olivada.
Les anxoves si són de qualitat millor, només cal emplatar-les, ratllar-hi un tomàquet i posar-hi un all laminat.
El menú posterior va ser:
Magret d'ànec
No ens estem de res, oi? Bé, cal aclarir que això passa molt de tant en tant. El nostre dia a dia és força més lleuger i saludable gastronòmicament parlant. Però un dia és un dia!!!!
Val a dir que la nit va ser MOLT agradable.
Àgata Albero
Ja veig que no us esteu de res... Es fantàstic sobretot poder compartir aquests àpats amb la gent que estimes. Celebro que gaudiu d’aquests moments tan feliços. Bon Any!
ResponEliminaAh! i provaré alguna de les receptes!
Gràcies Ferran pel teu comentari, ens anima a seguir.I bon any per tu i la família també.
ResponElimina