Àgata Albero
Passa't aquest temps punxem amb un escuradents per tal de comprovar que és ben quallat. I ja ho tenim. (Tampoc cal que quedi net del tot l'escuradents, no fos cas que ens quedés massa sec).
La festa de Nadal no seria com cal si el Xavi no tingués a punt el seu púding amb nata. Fa anys que, malgrat estar a punt de rebentar, quan arriba l'hora de tastar-lo, no puc evitar posar-me'n una ració. Aquest també el fa la Lola pel seu nen i li queda boníssim. Una vegada més, una recepta senzilla i que us farà triomfar de segur. Jo només hi canvio el color del sucre, fa temps que a casa ens hem convençut que el sucre blanc no és gens saludable.
Ingredients per un motlle mida estàndard
8 ous
8 cullerades de sucre de canya integral
1 litre de llet fresca (si pot ser)
1 branca de canyella
la pell d'una llimona
Pre-escalfem el forn a 180º si no és d'aire, només encenem la part de baix.
Escalfem el motlle al forn amb una mica de sucre a la base per tal que es desfaci el sucre i se'ns caramel·litzi.
De seguida hi afegim la barreja i posem al forn al bany maria 1 hora.
Passa't aquest temps punxem amb un escuradents per tal de comprovar que és ben quallat. I ja ho tenim. (Tampoc cal que quedi net del tot l'escuradents, no fos cas que ens quedés massa sec).
Suggerència: Acompanyat de nata és un pecat però està boníssim.
Mira, dissabte el tornaré a fer i li portaré al meu pare que es posarà molt
content. I res millor que veure els qui estimes contents. Què és la vida sinó.
oh que bo, no? I els ingredients són ben senzills! Hi va haver un temps que el feia servir força, el sucre de canya, després ho vaig deixar... a veure si m'hi torno a animar, me n'has fet venir ganes!! Petons i bon cap de setmana!
ResponEliminaVal la pena el canvi, els sucres refinats no són gens recomanables. Bon cap de setmana guapa!!!
ResponElimina