dijous, 18 de desembre de 2014

Crestes, crestes i més crestes

Àgata Albero

Empanadilles molt fàcils

Ara fa uns mesos que em vaig retrobar amb les crestes.Trobo que és un plat que dona molt de si. A casa la meva mare en feia de boníssimes. No pretenc descobrir-vos la sopa d'all amb aquest post, només fer un homenatge a la cuina senzilla i a vegades oblidada. Potser us farà recordar la vostra infantesa i us retrobareu amb un sabor que ja teniu al calaix.
En trobareu a la bacallaneria i al super, venen les de tota la vida: La cocinera. 
A casa a la canalla els agraden molt. Personalment m'agrada tenir com a base un bon sofregit de tomàquet que les fa més amoroses però una beixamel també és una bona opció. Es poden fer farcides de formatge com si fossin 'quesadillas', de verdures, de carn , de peix, fins i tot dolces, ...només cal mirar la nevera i el rebost i anar creant farcits al gust dels de casa. A casa en agrada barrejar-hi ou dur a trossets amb el sofregit i també tonyina. Si us agrada el pebrot escalivat (pot ser de llauna), també hi queda bé. 

Per 4 persones amb 1 paquet ja fareu, les heu de farcir posant-hi la farsa al centre de tal manera que pogueu tancar-la bé. Per segellar-la només cal fer servir la forquilla i anar marcant. A nosaltres ens agrada coure-les al forn pintades amb ou. A 180º uns 12 minuts o fins que quedin daurades.


Empanadillas, recepta fàcil

Quina gràcia, ara trobo que en aquest bloc també els fan un homenatge, mireu quines propostes més bones. http://femunmos.blogspot.com.es/2014/12/un-sopar-amb-molta-cresta.html

1 comentari:

  1. Hola noies,
    Mira que en son de bones les crestes, donem molt de joc i accepten qualsevol farcit.
    També es casualitat coincidí amb l’entrada als blocs.
    Una abraçada

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.