Sobre nosaltres


Receptes amb vida


Novembre de 2012
Aquí comença una il·lusió, un somni, unes ganes de compartir amb tothom una passió. La Sílvia del mercat de Lesseps i l'Àgata, una clienta habitual, es troben un bon dia per divulgar allò que saben sobre l'art del bon menjar. Compartir, inspirar, estimular, entretenir,.....

Les nostres famílies i amics fa temps que ens encoratgen perquè gaudeixen de tot allò que preparem. Apassionades i sense secrets culinaris ens disposem a compartir tot el que l'experiència dels 40 ens ha donat , alhora que sabem que seguirem aprenent moltíssim dels nostres seguidors i seguidores. Aquest és un espai d'intercanvi també, hi podreu trobar receptes d'autor, receptes fruit d'algun viatge, vins que ens han agradat, racons que ens han enamorat, paisatges que ens han inspirat,... I perquè no, cursos i seminaris interessants, caterings i restaurants, .... 


Amics!!!! Família!!!! No us estranyi trobar el vostre nom en alguna de les saboroses receptes que publicarem, les vam aprendre de vosaltres i cal que tothom en sàpiga l'autor. 


Hi trobareu receptes senzilles, elaborades, per a vegetarians, per a llaminers, tradicionals i exòtiques però mai massa complicades. Procurarem usar els ingredients que ens brinda cada estació i us recordarem les receptes tradicionals, o no, per a les dates assenyalades.


Bé, anirem fent camí...


Novembre de 2015
I el camí l'hem anant fent i construint i treballant i gaudint i a estones patint, seria enganyar dir que tot han estat flors i violes. 
La Sílvia és avui una dona amb un pes important dins el seu sector, el comerç i els mercats. lliutadora com és té ara un paper important al districte de Gràcia i lluita cada dia perquè el comerç de barri surti endavant.
L'Àgata no pot estar més satisfeta de tot el que ha passat aquests darrers 3 anys, un Espai Cuina'm que és conegut arreu i que ha estat guardonat aquesta tardor 2015 amb el premi Mercats de Barcelona i propostes de projectes dels que ben aviat sentireu a parlar. Ara l'Espai Cuina'm ja madur i amb un projecte sòlid camina sol de mans de l'associació de comerciants del propi mercat. 

MAIG DE 2016
L'Àgata Albero ha estat la responsable de coordinar l'encàrrec que l'IMMB conjuntament amb Mercabarna i Diputació de Barcelona ens ha fet. Amb un equip fantàstic de col·laboradors ha col.laborat en el disseny de la imatge de la campanya i tots els productes derivats, el dossier de premsa, la roda de premsa i 10 activitats a diferents mercats de Barcelona. El ressò ha estat molt gran.

L'Àgata durant mig any es fa càrrec juntament amb en Jordi Santamaria, de la dinamització del comerç de Tiana organitzant diferents actes per dinamitzar la zona centre del poble.

També col.labora amb l'empresa francesa VizEAt, amb el catering de laMemécuina, amb l'empresa Activijoc organitzant tallers de cuina, i a partir de juliol de 2016 inicia la dinamització al mercat de L'Estrella i a l'ACIST amb el seu equip. el mes de juliol organitza 11 activitats gastronòmiques de la Setmana Internacional de Mercat a 11 mercats de Barcelona. 

2017
L'any 2017 reprèn l'activitat de la cuina al mercat de la Guineueta i en porta les XXSS fins a finals d'any. El mes de juliol conceptualitza el projecte CookandTravel, un festival que es farà realitat el maig de 2018; en la seva primera edició a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, rep més de 5000 visitants
Al setembre de 2017 funda l'empresa Inspira Gastronomia and Halal Services amb el seu soci Javier Albarracín. Durant la primavera i l'estiu de 2017 ajuda en la comercialització i prospecció de la fira Mercat de Mercats que se celebra el mes d'octubre.

2018
El mes de març de 2018 viatja a Bonn, a la seu de Nacions Unides, acompanyant el xef Sergi de Meià a defensar els objectius de Rio per la sostenibilitat mundial.

El mes de maig és la responsable de algunes de les activitats gastronòmiques de la fira de Viladecans, de 10 activitats de la Setmana Internacional dels Mercats i del festival Cook&travel, aquesta darrera juntament amb l'empresa Srysracake.

L'empresa del'Àgata, Inspira Gastronomia, responsable del cicle gastronòmic TUFASFOOD del Mercat l'Estrella recull el premi Mercats de Barcelona de nou ara amb l'associació de concessionaris del mercat l'Estrella on també escriu al bloc i porta les XXSS. 

La Sílvia acaba els estudis d'empresarials i entra en política, ara col.labora amb el consistori de la Vila de Gràcia amb temes de comerç. També inaugura parada al mercat de Lesseps, recentment remodelat.

2019
Inspira Gastronomia crea el cicle Revolució a la Cuina al Mercat de la Plaça de Cuba de Mataró. 

Organitza la part gastronòmica internacional i diverses activitats a l'escenari de BDelicious del saló BTravel.



Passió, esforç i amor per la cuina i per la vida, no hi ha cap altre secret.

Aquí et deixem els nostres correus per si vols dir-nos alguna cosa:

Sílvia Manzano: smanzano321@gmail.com

Àgata Albero: agata@inspiragastronomia.com






5 comentaris:

  1. Enhorabona pel blog, us desitjo un llarg camí ple de bons olors, sabors, textures i un munt d'il.lusions compartides amb els vostres seguidors. Que el fum dels nostres fogons es vagi trobant en aquest espai!
    Silvia, el blog de la meva germana és: lacocinadeana.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Gràcies Núria. que així sigui. Ens mou la il·lusió, i la resposta que estem tenint ens estimula molt. El blog de la teva germana fa mooolt bona pinta també.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. M' encanta, Silvia moltes felicitats!!
    Millor en castellà no?? jajajaja
    Te deseo lo mejor con este proyecto tan xulo!! eres una caña de tia capaz de todo, és lo que nos mueve a seguir luchando, como una CAMPEONA!!!
    La verdad es que me va a venir genial, cada dia a coger algún truquillo de la Silvia jajajaja
    Estamos en contacto wapísima, un besazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias guapisima!!! castellà??? en català estan molt bé jajajaja
      las recetas te encantaran, ideales para ir escogiendo cada día una diferente. espero que te gusten i te resulten fáciles de realizar. Ya me contaras. un besito

      Elimina
  4. Hola Silvia y Agata!

    Somos Ania y Jon, los editores de un blog international de viajes popular http://hitchhikershandbook.com/! Estamos buscando a un@ cociner@ catalan para hacer un video de como preparar la paella catalana. El rodaje durará sólo un día en Barcelona.

    Es una oportunidad para promocionar vuestra pagina web y vuestras habilidades excelentes en una pagina web internacional.

    http://hitchhikershandbook.com/ tiene 15,000 visitas cada mes, ademas tenemos 5200+ seguidores en Twitter y 3800+ seguidores en Facebook.

    Poned os en contacto si estais interesadas! O si no, quizas podrias ayudarnos a encontrar a un@ cociner@ :) Moltes gracies!

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.