dimecres, 21 de novembre de 2012

Col i patata amb bacallà i allioli


Aquest és un plat senzill i molt saludable, a casa els nens se'n llepen els dits. Fins i tot un d'aquells dies en que no s'ha mirat el menú de l'escola i resulta que han menjat col i patata de primer plat. (Glups!!!)

Col i patata amb bacallà i allioli (per 4 persones)


1 col no massa gran
3 patates mitjanes
4 talls de bacallà dessalat


Posem a bullir la col i la patata trossejades. Jo sóc partidària de trencar la patata més que no pas tallar-la. I pel que fa a bullir la verdura, sempre ho faig amb l'aigua freda. 





Sabrem que la verdura és cuita quan punxant-la amb un ganivet la trobem prou tova. (Uns 25 min),

Abans d'apagar el foc posem els talls de bacallà d manera que la pell quedi cap enfora. Deixem que cogui 5 min i apaguem. 

La servirem amb una mica d'allioli suau.





Àgata Albero


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.