divendres, 25 d’abril de 2014

Pollastre amb cervesa

Sílvia Manzano


Hola!!! Pollastre a la Cervesa, ja ho se que hi ha moltes maneres de fer-lo, però jo us presento una forma que em va explicar el director del nostre mercat. També li agrada la cuina i sovint compartim receptes i trucs. Contagia a qui se li apropi les ganes de cuinar. I és que tan se val l'estona que passis a la cuina, la intenció sempre és la mateixa, gaudir del que fas, fer-ho amb amor, i els plats surten….ummmmmm  I resultat és sempre el mateix: els qui els comparteixen amb nosaltres els surt un gran somriure. Ja sabeu, un bon lloc per venir és el Mercat de Lesseps, s'hi contagia el bon rotllo i la vida saludable, tant amb els menjar com pel contacte amb les persones, compartim des de receptes fins a experiències quotidianes.

Bé, bona propaganda del lloc on treballo, oi? Però amb molt de cor. Comencem? Seguint amb la nostra filosofia farem cuina d'aprofitament, escollirem els ingredients mirant que tenim pel rebost i la nevera, tot i que jo tinc sort, ja que tinc un gran rebost: el mercat, ja ja ja.

Ingredients accessibles, econòmics, i senzills, ingredients ideals per un gran plat.

Ingredients per 4 persones:

- 8 cuixetes o cuixots, o pits, 


- 2 cebes tallades a llunes

- 1 iogurt

- 2 gots del cervesa, en el meu cas, tenia cava, i he tirat un got de cervesa i un de cava

- 2 cullerades d´oli d´oliva, sal i pebre.

Posem una paella gran, que vol dir ampla i fonda.


Afegim l´oli i seguidament marquem les cuixetes i els cuixots o la part del pollastre que hagueu escollit. 

Una vegada estiguin daurades les traieu i les reserveu. 


Afegiu la ceba a la paella on heu fregit el pollastre i passats uns 10 minuts a foc mig, afegiu el pollastre.

Tot seguit barregem bé i afegim el cava, la cervesa i el iogurt, sal i pebre.



Tapem i deixem coure uns 40 minuts. La veritat és que podeu aprofitar per anar fent coses per casa i llegir un llibre, si voleu, de tant en tant aneu movent la cassola....i llestos, ja teniu un plat exquisit. Jo el vaig acompanyar amb una mica d’arròs bullit, és un plat ideal per la carmanyola, o per deixar preparat per un altre dia.


La vida t´ensenya a valorar el que tens i els qui estan al teu costat.....però es mooooolt important valorar-vos vosaltres mateixos, només així sereu capaços de aconseguir els vostres somnis. Gaudiu de la vostra cuina i en bona companyia. Muak.

5 comentaris:

  1. Quina recepta més bona, jo també habia fet fa temps un pollastre amb cervessa però era una mica diferent, probaré aquesta recepta teva perquè m'has fet venir ganes, ha de ser ben bo! He vist el teu bloc a "les teves receptes", jo també hi sóc, ja et seguiré i si vols fer-me una visita em farà molta il.lusió, em trobes aquí

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. hola Pilar, i tant, ara mateix et busco, gracies, aixo de compartir receptes es molt gratificant

    salutacions

    ResponElimina
  3. Ja tens dues seguidores més Pilar!!! Una abraçada.

    ResponElimina
  4. És una de les especialitats de ma mare!!! M'encanta! Petons!

    ResponElimina
  5. Ens encanta el pollastre, i fet amb cervesa sempre surt boníssim.
    PTNTS
    DOlça

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.