dimecres, 10 de setembre del 2014

Mousse de pinya

Sílvia Manzano



Abans de res, una gran salutació, que feia dies que us tenia abandonats, la veritat que amb la meva hiperactivitat, no he parat: entre la feina, les vacances, la família i el gran repte que tinc aquest any, la travessa de 85,5 km de Matagalls-Montserrat, ja us podeu imaginar. Però no us oblido i us presento la recepta que molts m'heu demanat.

Hola, per els que em coneixeu, us explicaré que n'hi ha que tenen moltes ganes d'aquesta recepta. L'he recomanada tantes vegades, i és que és ideal, tant ara que encara fa calor, com a l'hivern després d'un dinar contundent, ja que fa baixar el dinar de meravella. Són unes postres que es mengen soles, molt fàcil de fer i els ingredients molt senzills de trobar.....fórmula ideal i a més èxit segur. Es pot realitzar dins un motllo gran per treure a la taula i repartir, o si teniu lloc també es pot fer en copes individuals i guarnir com a vosaltres us vingui de gust. La veritat és que la meva cuina és tradicional, m'agrada aprofitar allò que tinc a casa i posar-ho a la recepta sense haver de comprar res especial. Si teniu dubtes, pregunteu!!!

Ingredients, per les persones, que tant talls voleu compartir, jeje:

Una llauna de pinya 

10-12 galetes Maria

2 gots de suc de pinya, aprofiteu el suc de la llauna

2 gots d'aigua

2 sobres de gelatina de pinya

2 ampolletes o brics de 200 gr de crema de llet 


Doncs tan fàcil, como “manos a la obra”. Som-hi?


Posem al fons del motllo la pinya.


Al foc en una cassoleta petita hi posem: l'aigua, el suc, la crema de llet i la gelatina, i no parem de remenar amb una cullera de fusta, intentarem que no bulli, és un procés bastant ràpid.


Un cop lligada la posarem per damunt de la pinya. (no patiu si us puja la pinya, és normal i al final us quedarà bé).
Seguidament posem les galetes per damunt, de manera que ho cobreixi tot al màxim, podeu partir-les perquè cobreixi els forats. 


I ara cap a la nevera, en unes 4-6 hores ja ho tindreu. Només us cal treure-la del motlle i servir.
Però jo sempre recomano fer-la el dia abans, sempre quallarà millor i ens garantirà que al desemmotllar, no es desmuntarà....
Estic segura que us encantarà, al paladar és increïble i refrescant, tant després d'un dinar, amb un cafè, una copa de cava, o simplement compartint amb aquell o aquells amb qui esteu tant bé.



A veure, aquestes postres es poden fer amb les fruites que vulgueu o disposeu en aquell moment, només heu de canviar la gelatina i el gust del suc, o un tutifrutti que també us quedarà genial, a mi personalment amb kiwi i suc de gust tropical, el trobo boníssim. Una gran abraçada per tots aquells que ens seguiu o simplement us ve de gust veure les nostres receptes i recordeu........

Sigueu sempre feliços, sobretot recordant aquells moments que us han tret un somriure, i aprenent a valorar el que teniu, no espereu a perdre-ho per trobar-ho a faltar, de tot, de tot, se'n treu quelcom positiu, ni que sigui aprendre dels errors, mentre us convido a un bon tall de mousse de pinya......jejeje, muakkkkkk.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.