dimecres, 11 de febrer de 2015

Muffins d'escuma de carxofa amb aroma de foie

Sílvia Manzano

Carai la Sílvia avui, aquest plat té nom de delicatessen. Mireu, mireu....


Mercat de lesseps

No us espanteu, el nom és llarg, però el procés és molt senzill. Un any més arriba el dijous gras i al mercat de Lesseps tenim concurs, i he pensat: ho intentem? I se'm va ocórrer fer aquesta truita, que simplement ficada en motllos de magdalena, es converteix en muffin, senzill, oi? La meva germana, ven uns cors de carxofes...ummmm que son boníssims i molt tendres, i jo foie, una connexió de sabors estupenda. Llavors.....mans a la paella.



Ingredients:

200gr. de cors de carxofa bullits
40gr. de Foie
4 ous
1 cullerada oli d'oliva

sal i pebre

Una culleradeta de llevat

Motllos de silicona per fer magdalenes.

Posem l'oli a la paella i, sense que estigui gaire calent afegim els cors de carxofa prèviament tallats.

Passats uns 3 minuts, afegim el tros de foie i barregem amb la cullera de pal.

Concurs de truites als mercats


Batem els 4 ous, la sal, la pebre i la cullerada de llevat. 
Mentre pre-esclafem el forn a 190º. 
Un cop batuts els ous, molt ben batuts, que es noti l'escuma, afegim el preparat de la paella, la carxofa i el foie i ho triturem just perquè es barregi tot plegat. 

Concurs de triutes a mercat

De seguida posem la barreja dins els motllos de silicona i els introduïm al forn.

Concurs de truites


Concurs de truites

Deixeu coure no més de 5 minuts.
Guarniu amb encenalls de foie i uns gerds secs....explosiu!!


Concurs de truites


Quan aconsegueixes estimar-te a tu mateixa i creure més en tu, ni t'imagines tot el que ets capaç de atraure, el poder d'atracció i les bones vibracions et faran ensumar amb gran plaer els aromes de la cuina, seu i gaudeix, el teu paladar ho agrairà. SMILE

2 comentaris:

  1. Ostres doncs sí que han d'estar deliciosos! Una idea molt original i amb les carxofes i el foie... mmmm, que bons!!

    Un petonet!!

    ResponElimina
  2. Quina pinta! Tinc un dubte, quin tipus de foie has utilitzat? Fresc o un medalló dels de paté. La provaré de fer i ja et diré. Gràcies

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.