dissabte, 9 de febrer de 2013

Compota de poma amb canyella i nata

Àgata Albero



Fa dies que em venia de gust fer una compota de poma. Quan els nens eren petits recordo que en feia sovint, els hi agradava molt.

Vaig comprar pomes golden ben 'hermoses' i vaig decidir que aquest seria el postres pel sopar amb el padrí. 


Ingredients per 4 persones

4 pomes golden
200 gr de nata muntada
canyella en pols


Bullim les pomes pelades i trossejades amb un dit d'aigua fins que estiguin ben tovetes, Uns 15 minuts.




Triturem amb el 'pimer' les pomes i hi posem canyella en pols. 

Servim dins una copa de postres posant-hi la compota primer i una cullerada de nata per sobre. Per acabar espolsem un xic de canyella per sobre la nata. 

La meva filla, que cada vegada en sap més, va acabar de donar-hi el toc artístic amb una galeta tipus neula.

Ja veieu que no hi he posat sucre, crec que no li cal, però s'hi preferiu podeu afegir-n'hi una micona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.