diumenge, 2 de desembre de 2012

Amanida tèbia de tardor

A la tardor ja sabeu que podem fer amanides molt bones també. Els tomàquets ja s'acaben però tenim mil ingredients que ens poden servir per fer-ne una de ben bona i vistosa.

Ingredients

- enciam llarg (o tipus roure)
- 1 ceba tendra (o mitja)
- raves
- brots de soja o de rave
- magrana
- 150 grams bolets de temporada (camagrocs avui)
- tires de cansalada
- encenalls de parmesà

Per a la vinagreta

- vinagre
- oli
- 1 cullerada sopera de melmelada de gerds (o de maduixa)
- sal


- Rentem bé tots l'enciam, la ceba i els raves i ho trossegem.
- Tallem la magrana per la meitat i amb la ajuda d'una cullera piquem per la part de la pell per tal que caiguin les llavors.
- Fregim amb molt poc oli la cansalada i fem el mateix amb els bolets.
- Agafem un bon bol d'amanida i hi anem posant, primer l'enciam, després la ceba tallada ben fina i els raves a rodanxes.
- Afegim la cansalada i els bolets i hi afegim uns encenalls de parmesà.
- Fem la vinagreta barrejant bé els ingredients. I un cop feta la posem per sobre.
- I ràpid a taula per tal que sigui tèbia quan la mengem.



Àgata Albero



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.