Ingredients
- enciam llarg (o tipus roure)
- 1 ceba tendra (o mitja)
- brots de soja o de rave
- magrana
- 150 grams bolets de temporada (camagrocs avui)
- tires de cansalada
- encenalls de parmesà
Per a la vinagreta
- vinagre
- oli
- 1 cullerada sopera de melmelada de gerds (o de maduixa)
- sal
- Rentem bé tots l'enciam, la ceba i els raves i ho trossegem.
- Tallem la magrana per la meitat i amb la ajuda d'una cullera piquem per la part de la pell per tal que caiguin les llavors.
- Fregim amb molt poc oli la cansalada i fem el mateix amb els bolets.
- Agafem un bon bol d'amanida i hi anem posant, primer l'enciam, després la ceba tallada ben fina i els raves a rodanxes.
- Afegim la cansalada i els bolets i hi afegim uns encenalls de parmesà.
- Fem la vinagreta barrejant bé els ingredients. I un cop feta la posem per sobre.
- I ràpid a taula per tal que sigui tèbia quan la mengem.
Àgata Albero
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.