Ingredients ( per a 3/4 persones)
12 gambes vermelles fresques o congelades
Una mica de col
150 grams de cansalada viada o bacon
3 patates mitjanes
2 pastanagues grans
oli
Pelem i tallem la patata i la pastanaga i bullim amb aigua i sal fins que estiguin tendres.(uns 20 min)
Sofregim la cansalada, tallada a tires molt fines, en una altra paella i la retirem a un plat.
A la mateixa paella hi sofregim la col tallada MOLT fina. Així farem que sigui més cruixent.
Pelem les gambes, reservem els caps i les fem a la paella amb molt poc oli i molt poca estona.
Trinxem la patata i la pastanaga amb una forquilla i barregem amb la cansalada i les gambes trossejades reservant una part de totes dues coses per tal de poder guarnir el plat al final. Barregem també pràcticament tota la col i 'emplatem' en un plat gran. Guarnim amb una mica de col, gambes i cansalada.
Variacions:
Es pot servir en gots petits jugant amb les textures i colors i oferir-lo com a aperitiu.
Consells: Amb els caps de les gambes es pot fer un fumet, no llenceu res. Si no el voleu fer de seguida congeleu-los.
Àgata Albero
Enhorabona pel blog, jo no soc massa de cuinar però sempre s'agraeix un lloc on anar a buscar idees originals per moments especials!
ResponEliminaesta super ven fet m'encanta (agata i Silvia)
ResponElimina