Àgata Albero
Aquí teniu una idea d'aperitiu que veureu com triomfa entre els amants del formatge. Una recepta fàcil i molt agraïda.
Ingredients
200 gr. de camembert
80 de roquefort o formatge blau
100 gr. nous
Barregem els dos formatges amb una forquilla o amb les mans, sense manies. Piquem les nous amb l'123 o amb el morter.
Fem boletes del tamany d'una trufa no massa gran i les arrebossem amb la farina de nous.
Les servim com a aperitiu amb paperets de trufa i un trosset de nou a sobre.
Darrerament les hem fet bastant perquè us he de dir que són un èxit. I mica en mica les hem anat millorant. Ara les arrebosso amb melmelada de tomàquet i en faig de dos tipus, unes les arrebosso amb festucs molts i les altres amb la pols de nous.
Estic ansiosa per tastar-ho!
ResponEliminaJa ens diràs, si un dia ho proves, si t'ha agradat
ResponElimina