dimecres, 26 de desembre de 2012

Trufes de formatge, un aperitiu de la Rosa Mª

Àgata Albero



Aquí teniu una idea d'aperitiu que veureu com triomfa entre els amants del formatge. Una recepta fàcil i molt agraïda. 

Ingredients

200 gr. de camembert

80 de roquefort o formatge blau

100 gr. nous

Barregem els dos formatges amb una forquilla o amb les mans, sense manies. Piquem les nous amb l'123 o amb el morter.

Fem boletes del tamany d'una trufa no massa gran i les arrebossem amb la farina de nous.

Les servim com a aperitiu amb paperets de trufa i un trosset de nou a sobre.




Darrerament les hem fet bastant perquè us he de dir que són un èxit. I mica en mica les hem anat millorant. Ara les arrebosso amb melmelada de tomàquet i en faig de dos tipus, unes les arrebosso amb festucs molts i les altres amb la pols de nous.



2 comentaris:

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.