Ingredients (per 4 persones)
2 albergínies
1 all
1 cullerada sopera de Tahina (crema de sèsam)
el suc de mitja llimona
1 iogurt natural
julivert
oli
sal
1.- Escalivem l'albergínia al forn embolicada amb paper de plata, 1 hora a 180º aproximadament. (fins que estigui toveta).
2.-Quan es refredin, les pelem i en traiem les llavors.
3.-Aboquem la carn de l'albergínia i tots els ingredients dins el vas batedor i ho batem tot fins que quedi una crema ben fina.
I ja ho tenim. Ara només cal guarnir-ho amb un xic de pebre vermell i un raig d'oli verge.
Consell: El 'mutabal' es menja amb pa àrab, aquell sense llevat. Sinó sempre podem substituir-lo per les 'tortilles mexicanes'.
La 'Tahina' la trobareu a qualsevol botiga portada per pakistanesos. La sort és que es conserva molt bé i la podreu tenir més d'un any a la nevera.
(Escalfeu el pa a la paella i reserveu-lo tapat amb un tovalló de roba).
Àgata Albero
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.