dimarts, 5 de febrer del 2013

Botifarra d'ou, varietats

Sílvia Manzano



Aquesta setmana com tots ja sabeu, i sinó ja ho informem, comença el carnaval. Dijous celebrem el DIJOUS GRAS, és una data que defineix l'inici del carnaval, que són els dies previs a la quaresma, i aquí a Catalunya ho celebrem menjant botifarra d'ou i coca de llardons.

A Receptes amb Vida no volem oblidar-nos de les tradicions i també les celebrem. És per això que us fem l’exposició d'un gran assortiment de botifarres d'ou, i amb el consell de l’Àgata i l'ajuda de companyes del mercat us he elaborat aquest deliciós i saborós bodegó de botifarres…….us he de confessar, que tot el que hi veieu s'ho van menjar entre els clients i les companyes……i que si en voleu, només us heu d'apropar per la parada i us en deixaré fer un tast amb molt de gust.

Com a varietat de botifarres..mmmmm us faria venir gana, en tinc moltes, però aquesta setmana potenciarem les de ou, que també n'existeixen varietats:

- Botifarra de truita de patata, us ben asseguro, que qui la troba al seu paladar, és increïble, és una truita de patates dins una botifarra. El que més es comenta és: 'Molt curiosa' i és una de les més demandades.

- Botifarra d'escalivada, és una botifarra molt vistosa, degut als colors dels seus ingredients, té un paladar entre picantet i saborós, un bon acompanyament del pa amb tomàquet.

- Botifarra de espinacs, un toc vegetal que li dona a la botifarra un gust exquisit i enriquidor.

- Botifarra de carxofa, mmmmm haig de reconèixer que es una de les meves preferides, el seu gust és molt especial, trobar-te les traces de carxofa dintre de la botifarra és increïble, i si a més a la torrada li afegim encenalls de foie!!!!! ......Un plaer.

- Botifarra d'ou sense més, és una botifarra que quan més en menges més en vols, no és un tros de greix. no no no, és un tast exquisit que explosiona en un gran plaer..... en voleu????? 



Els vostres somriures, provoquen una gran felicitat al vostre voltant…..ho voleu comprovar???? 

M'hi jugo una botifarra d´ou, a que us sorprèn de nou!!

Gaudiu del carnaval com mai!!!

2 comentaris:

  1. oh!!! M'encanten. I mira que no sóc gaire de carn, però les botifarres em perden... he he. I la d'ou ja no us ho dic! Ara que ja sé on sou a veure si passo a veure-us un dia. Estic a Castellar del Vallès i això no és gaire lluny de Barcelona... oi? Petonets i bon carnestoltes!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola Marina!!!! Castellar del Valles... esta aqui a prop. La Agata i jo et conviden un dia que vinguis a Barcelona a que dinis amb nosaltres i compartim durant una estona, aquesta il.lusio, tant enriquidora,per la cuina, que veig que tenim totes, ja ja ja
      Petons

      Elimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.