dimarts, 16 d’abril del 2013

Can Narra i l'arròs mariner del port de Llançà

Àgata Albero

Arròs Can Narra


Aquest diumenge feia un dia esplèndid i lluminós, i estan a Garriguella era molt temptador fer una escapada a veure el mar. No ho van dubtar, el petit de casa té una dèria amb l'aigua que quan surt el sol i veu clar que hi ha una remota possibilitat de bany no para fins que cedim. Així que, un cop vam esmorzar, amb la calma dels diumenges, vam enfilar-nos cap al port de Llançà, concretament a la cala petita que es troba sota l'aparcament. La vista, només baixar del cotxe, ja era espectacular: unes tonalitats de blaus que emocionaven. La sorpresa, com cada any, va ser que la platja ja no hi era. Superada la primera decepció, vam decidir anar cap a la platja gran. Els nens de seguida es van treure el mitjons i van fer la primera sucada de peus. No us enganyaré, després dels peus van venir els genolls, i quan ens en vam adonar ja eren pràcticament amb tot el cos dins l'aigua. Ja se sap....Els nens no tenen mai fred i les miques no van amb ells.


Aquell dia teníem tard i calia fer un mos per tornar a Barcelona, teníem compromisos de la nostra filla gran. Vam decidir que el mos podia ser una celebració d'inaguració de la temporada de platja i ho vam fer on més ens agrada: a Can Narra.

Un restaurant del Port de Llançà d'aquells de tota la vida amb fonda al pis de dalt. Arròs mariner fet amb coneixement, calamars a la romana arrebossats com 'il faut', peixet, sepiones, espardenyes,...bé, tot el que us cal per gaudir d'un bon àpat de mar. Nosaltres ens vam decantar per uns entrants pel compartir i un arròs per dos que va ser just pels quatre, i això que els meus són de vida.

Teníem tanta gana que quan vaig pensar-hi ja era massa tard, no teníem fotos. Sortosament els cambrers em van deixar esperar-los a la porta per anar fent fotos d'alguns plats. Aquí les teniu, els plats acabats de sortir de la cuina, encara desprenen olor.... No cal dir que tot és fresc i ben cuinat i l'enciam cruixent, com cal.

Musclos al vapor i amanides

Turbot al forn

Gambes de Roses i macarrons boníssims per la canalla



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.