dilluns, 29 d’abril de 2013

El nostre primer premi



El nostre primer premi, quina il·lusió !! La Chus del bloc Boníssim ha pensat en nosaltres per a les nominacions, des d'aquí la nostra enhorabona per aquest premi concedit a la Chus, que de retruc ens ha permès aquest reconeixement  Ens encanta formar part d'aquesta comunitat gastrobloguera i ens engresca a seguir endavant. 



I aquí els requisits que ens ha proposat per obtenir el premi:


Este premio conlleva unos cuantos requisitos:


. Responder a las 11 preguntas que ha dejado la persona que te ha nominado.
. Elegir 11 blogs que quieras nominar (con menos de 200 seguidores).
. Escribir 11 preguntas nuevas para hacérselas a los nuevos nominados.
. Seguir a quien te ha concedido el premio y a los blogs a quienes se lo concedes.
. Hacer crecer el círculo, y por eso no enviar la nominación de vuelta a quien te ha nominado.
. Informar a cada uno de los nominados del premio concedido.
. Los nominados deberán confirmar que han recibido la nominación.
. La nominación no puede repetirse, es decir, los nominados no podrán enviar de vuelta la nominación a quien ya los ha nominado anteriormente.


LAS PREGUNTAS


1. El cocinero/a que más te gusta
    Ferran Adrià (Sílvia) 
    Mi tia Conchín (Àgata)
2. ¿Cual es tu restaurante preferido?
    Mi casa (Sílvia). 
    Muchos, no sabria cual escoger. (Àgata)
3. ¿Cual es tu tienda preferida?
    La pastelería Sanz.(Sílvia) 
    Las de gadgets de cocina. (Àgata)
4. El mejor mercado
    El mercado de Lesseps.(Sílvia).
    El Pike place market de Seattle. (Àgata)
5. ¿Dulce o salado?
    Difícil escoger. (Sílvia). 
    Sin duda, salado.(Àgata)
6. ¿En qué restaurante del mundo te gustaría comer?
    Me hubiese encantado ir al Bulli (Sílvia). 
    En el Celler de Can Roca. (Àgata)
7. ¿Quién te gustaría que cocinara para ti?
    Ferran Adrià pero compartiendo cocina (Sílvia). 
    Mi hija, que cada dia promete más. (Àgata)
8. ¿Qué te llevarías a un picnic?
    Un buen pan con tomate y jamón (Sílvia).
    La tortilla de patatas de mi suegra y otros placeres.(Àgata)
9. Un libro de cocina...
    El pràctico. (Sílvia) 
    El libro de la paella y los arroces (Àgata).
10. Tu especia favorita.
    El curry.(Sílvia) 
    El azafrán(Àgata). 
11. ¿Qué no puede faltar en tu despensa?
    Patata y cebolla (Sílvia). 
    Arroz (Àgata).

 I ara els blocs que triem tot i que no ha estat tasca fàcil:


I aquí teniu el nostre qüestionari:

1. Quina és la teva recepta estrella?
2. A quin curs de cuina t'agradaria assistir?
3. Quin producte recomanaries de la nostra terra?
4. Quin vi?
5. Com seria el teu sopar ideal?
6. On creus que es pot comprar bon pa?
7. Un mercat que t'agradi.
8. Mar o muntanya?
9. Quin menú prepararies per fer contents els nens?
10. L'aperitiu ideal és....
11. I el millor entrepà?

12 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies guapíssimes!! Quina il·lusió haver rebut aquest premi per part vostra!!! Que contenta estic de que hagueu pensat en el meu blog!!! :D I enhorabona pel premi!! Us el mereixeu molt per la feina tant ben feta que feu i per aquest blog tant bonic que teniu!! ;)

    Una abraçada ben forta!!

    ResponElimina
  2. hola!!!! enhorabona a tu, ets una de les persones que inspires positivitat a la teva cuina!!! ens encanta, tant de bo poguesim fer una trobada per coneixer-nos i compartir aquest encant per la cuina.
    un peto i una força abrçada

    ResponElimina
  3. Benvolgudes Sílvia i Àgata,
    L'enhorabona pel premi. La feina ben feta sempre queda recompensada.
    D'altra banda, aprofito l'ocasió per fer-vos saber que hem utilitzat una imatge vostra per il·lustrar la darrera recepta que publiquem al diari. Hem citat la font i hem posat un vincle al vostre blog.
    Si hi ha res, no dubteu en fer-nos-ho saber.
    Podeu adreçar-vos a: info(arroba)diarigran(punt)cat
    Salutacions cordials.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la felicitació i l'enllaç al nostre blog,

      Elimina
    2. hola!!! gràcies per la fellicitació, i per l´enllaç al nostre bloc. a part de la foto, ens agrada que també hagueu utilitzat aquesta recepta, es tan fácil i pràctica d´elaborar que la pot fer qualsevol.
      Salutacions.

      Elimina
    3. Sílvia,
      Hem de fer notar que les receptes ens les subministra en Jaume Fàbrega (http://www.tv3.cat/elfavorit/jaumef.htm) Tenim la sort de comptar amb una eminència en aquest camp. Ell contextualitza els plats sobre els qual vol parlar. Crec que unes apassionades de la cuina com vosaltres us pot interessar saber-ho.
      Ell ens proposa moltes receptes -la majoria, vaja- sobre la cuina catalana. Segurament, per això, en el fons coincidiu.
      Repetim, molt bon blog i molt bona cuina!

      Elimina
    4. hola!! la veritat que això ho agraim molt, ens dona molta empenta saber-ho, moltes gràcies!!! fa uns dies que el segueixo a twiter..i si que es força interesant.
      Tant per l´Agata com per a mi es un plaer!! Tant de bo compartisim cuina amb ell, nosaltres ens agrada aprendre.

      una abraçada
      Silvia

      Elimina
  4. Moltes felicitats i alhora moltes gràcies pel premi. Fa molta il·lusió rebre'l, m'anima a seguir endavant! Ara em toca respondre les preguntes i proposar blogs. Mmmmm, toca pensar-m'ho una mica...
    Marta

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.