dimarts, 2 d’abril de 2013

La fira del brunyol i la garnatxa

Àgata AlberoEl darrer dissabte de Setmana Santa vam tenir la tant esperada fira del Brunyol i la garnatxa a Garriguella. Sempre comença Divendres Sant amb el tast de brunyols i garnatxa al celler Trobat, però el dia de la fira és l'endemà. A casa els nens l'esperen amb delit, saben que sempre caurà algun euro per poder-se comprar alguna llaminadura a més de poder saltar pels inflables o pujar a fer una volteta amb un mini-Quad.

Pels adults és el punt de trobada amb amics, familiars i coneguts i una temptació constant de productes artesans de molta qualitat, a més dels tradicionals brunyols i la dolça garnatxa. Per cert, ara fa uns dies a la cooperativa ens van explicar que li hauran de canviar el nom per licor de vi dolç. El cert és que el nom de garnatxa l'agafa de la varietat del raïm. Un embolic, vaja!!! Fa uns dies que la gent para boja buscant la garnatxa vermella i la gent de la cooperativa ha d'explicar una vegada i una altra el canvi de nomanclatura.

Bé, sense més preàmbuls us mostro algunes fotos d'aquell dia.


L'alcalde de Garriguella col·labora activament en l'organització.


Formatges de tota mena, la meva perdició.


L'apicultor orgullós de la feina ben feta.


La colla del futbol treballant de valent.


Més formatges, aquí ja no vam poder evitar la compra.


El bacallà.


Les imprescindibles herbes remeieres.Els millors bunyols de la fira, els d'en León, brunyols de tramuntana.


La Garnatxa.


El tast d'oli.


I, finalment, la volteta amb Quad.1 comentari:

  1. quina fira més xula, Àgata. Garriguella és un poble molt bonic, que vist tan festiu amb aquestes fotos queda encara més temptador! Petons

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.