divendres, 18 de gener de 2013

Escamarlans amb allioli

Sílvia Manzano



És un plat que té moltes sortides, jo ara per festes de nadal el vaig posar d'aperitiu, i els convidats van quedar sorpresos, la veritat, us he de confessar que és un plat molt 'resultón', fàcil d'elaborar i moooolt important, molt bo i sense embrutar la cuina. 

La veritat és que és un plat que podeu deixar preparat i gratinar-lo quan arribin els convidats. Pot servir per un dissabte a la nit en un sopar íntim, com a primer plat d'un diumenge, o simplement per gaudir-ne en qualsevol moment. Vosaltres hi trobareu el quan. 



INGREDIENTS: 

- Depenen dels que sigueu, però entre 2-3 escamarlans per persona 

- Sal i pebre 

- Allioli suau (ja tenim la recepta) 

Engeguem el forn, en el mode gratinar a 225º. 

Es trien els escamarlans,  s´obren per la meitat, (si són congelats, primer deixeu que es descongelin) i es deixen a la mateixa safata del forn. 




Els salpebrem i seguidament posem l'allioli per sobre, cobrint completament la carn del escamarlà. 



Gratinem durant 8-10 minuts, depenen de la mida del escamarlà, vosaltres ja ho veureu. 


Nota: Podeu substituir l’escamarlà, per gambes o llagostins, que també us quedarà molt bo, si la matèria prima és bona i sobretot si és fet amb molt d'amor.....perfecte!!!! Ànims, ja ens ho explicareu!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.