dilluns, 14 de gener del 2013

Un Brownie en 7 minuts...perquè no?

Sílvia Manzano

Aquest Brownie és tan senzill, que el més complicat és decidir com guarnir-lo o qui el fa a casa, ja que tothom és capaç de fer-lo.

És un pastís que el pots personalitzar per un aniversari, per una tarda amb amics, per berenar, o inclús per postres. La xocolata és un bon acompanyant i una gran entrada d´energia.........ja ja ja, qualsevol excusa és bona per tastar-lo.....perquè no??? 





INGREDIENTS:

- 200 gr xocolata a la pedra o per desfer

- 200 gr nata liquida per muntar

- 4 ous petits

- ½ sobre de llevat 


- 125 gr de sucre

- 100 gr d'ametlla molta.


El primer pas és trobar un motlle adequat per microones, per cert, no ho havia dit, es fa al microones, sí sí, així de fàcil. Jo per exemple en faig servir un de silicona, de motlle.

Posem al mateix motlle, la xocolata i la nata líquida i ho posem al microones a temperatura màxima durant 2,5 minuts.





Mentrestant en un bol apart batem  els ous 
amb les barnilles manuals , el sucre, el llevat i l’ametlla mòlta. Vinga de pressa que ja fa olor de xocolata calenta.




Quan acabi el microones, batem bé la xocolata i la nata líquida fins que es barregi bé, acte seguit, afegim la barreja del bol al motlle on tenim la xocolata i la nata i seguidament batem molt, molt bé  





Ho posem tot junt un altre vegada al microones durant 7 minuts, una vegada passat aquest temps  deixem reposar dins el microones uns 10 minuts.... i llestos. 



És increïble la quantitat de maneres de guarnir que permet depenen de l'esdeveniment que tinguem...o simplement, 'tal qual'. 




La veritat és que són unes postres que es poden fer per als que no poden menjar sucre, substituint la sucre per fructosa, per als celíacs, triturant nosaltres mateixos l’ametlla marcona, i per els que no poden beure lactosa, substituint la nata liquida per 100 gr de mantega i 100 ml de llet sense lactosa. No hi ha excuses....perquè no???



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.