dissabte, 5 de gener de 2013

Amanida de ruca amb pera i parmesà

Doncs això. Ruca, pera i parmesà. És una amanida senzilla i molt saludable. Us la recoman-ho.





Ingredients (per a 4 persones)

ruca
1 pera conferència
encenalls de parmesà
oli verge
sal
vinagre balsàmic de Mòdena

Rentem i assequem la ruca i tot seguit la posem en un bol gran dels d'amanida.
Pelem la pera i la tallem a làmines fines d'una mida agradable a l'hora de menjar.
Fem encenalls de parmesà amb un pelador de verdures o amb un ganivet,
Ho barregem tot i reservem algun encenall de formatge per guarnir-la.

Amanim amb sal, oli verge i vinagre balsàmic de Mòdena.

També hi podem afegir brots de soja o de rave.


Àgata Albero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.