dissabte, 5 de gener del 2013

Patates al curry, una recepta de la Meri

Àgata Albero



Aquest estiu vam celebrar l'aniversari del fill de la Meri a casa els seus pares, a Roses. Com sempre vam passar un vespre molt agradable. Són d'aquells amfitrions perfectes. Et fan sentir a gust, com a casa...
A més sempre s'hi sopa molt bé, tant la Meri com la seva mare són grans cuineres i cada any tenim plats exquisits per tastar. Un dels plats que em va encantar van ser les patates al curry. I em va agradar no només per saboroses sinó perquè són senzilles de preparar.

Ingredients per a 4 persones

12 patates cocktail (de les petitones)
5 o 6 cullerades de maionesa
1 ceba tendra
curry

Encenem el forn i el programem a 180 graus.

Rentem les patates i les bullim al vapor amb pell i tot. Com són petites amb 15 minuts n'hi haurà prou. Però allò que funciona millor és punxar-les amb un ganivet per saber si són fetes.




Trinxem la ceba ben petita.




Barregem la maionesa, la ceba i el curry.(No poseu massa curry, suficient perquè agafi color)

Tallem les patates per la meitat i les posem en una safata de forn. Amb una cullera de postre posem sobre de cada patata la barreja que hem preparat.




Gratinem les patates uns 15 minuts vigilant que no se'ns cremin.




I ja les podem menjar. Si les heu de menjar com a segon plat no les gratineu fins al final, així les tindreu ben calentones.


Àgata Albero

4 comentaris:

  1. Quina emocióóóóóóóóo´!!!!! M'encantaaaaaa!!!! I el blog fantàstic!!! Moltes gràcies i moltes felicitats!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Jordi. Procurarem seguir publicant receptes senzilles i bones com aquestes.

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.