divendres, 4 de gener del 2013

Per picar (aperitius variats mentre s'acaba de fer el sopar)

Àgata Albero

Ahir va venir el padrí a sopar, fa dies que no ens vèiem i calia preparar un sopar com cal. A casa ens agrada rebre el convidat amb un aperitiu i així mentre acabem de preparar el sopar tothom fa companyia a la cuinera. Des d'aquest estiu tenim la cuina integrada amb el menjador i és molt agradable poder estar tots junts, mentre uns cuinen els altres fan petar la xerrada tot picant i bevent allò que més els ve de gust.

Ahir vam oferir:


Torradetes amb formatge de cabra i tomàquet sec.



Anxoves amb all i tomàquet ratllat.


Foie amb ruca.



Aclariments:

El formatge és aquell que en diuen 'rulo'. Un de cabra molt cremós i dens.

El tomàquet el comprem sec però caldrà estovar-lo. Primer el bullirem 5 minuts i el deixarem 5 més en remull amb la mateixa aigua. Després el colem i assequem bé. El posem en un bol i hi posem força oli d'oliva verge, orenga i un parell de cullerades de cafè d'olivada.

Les anxoves si són de qualitat millor, només cal emplatar-les, ratllar-hi un tomàquet i posar-hi un all laminat.



El menú posterior va ser:

Magret d'ànec

No ens estem de res, oi? Bé, cal aclarir que això passa molt de tant en tant. El nostre dia a dia és força més lleuger i saludable gastronòmicament parlant. Però un dia és un dia!!!!

Val a dir que la nit va ser MOLT agradable. 

Àgata Albero

2 comentaris:

  1. Ja veig que no us esteu de res... Es fantàstic sobretot poder compartir aquests àpats amb la gent que estimes. Celebro que gaudiu d’aquests moments tan feliços. Bon Any!

    Ah! i provaré alguna de les receptes!

    ResponElimina
  2. Gràcies Ferran pel teu comentari, ens anima a seguir.I bon any per tu i la família també.

    ResponElimina

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.